HOME DESPRE PNVV MEMBRI PRESA LEGISLATIE RETEAUA NATIONALA PNVV PUBLICITATE LINKURI INFORMATII UTILE INSCRIERE CONTACT
 
 
 
ULTIMELE NOUTATI
PRESA - COMUNICATE
 
Razboiul Supermarketurilor
Infoaliment
STIRI

UNANIMITATE ÎN PARLAMENT REFERITOR LA MODIFICAREA ORDONANȚEI DE GUVERN 130/ 2020!
Ieri, 20 octombrie 2020, Parlamentul a aprobat prin lege Ordonanța 130/ 2020, privind acordarea de granturi în economie. Cu 242 voturi pentru, zero abțineri și zero împotrivă, Camera deputaților a adoptat varianta aprobată de Senat în 2 septembrie, aducându-i acesteia câteva amendamente.

<< inapoi

separatorPatronatul National al Viei si Vinului a fost selectat ca partener al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) in procesul de consultare pentru elaborarea Planului National Strategicseparator
separator

Patronatul National al Viei si Vinului a fost selectat ca partener al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) in procesul de consultare pentru elaborarea Planului National Strategic (PNS) in cadrul grupului de lucru "Agricultura si industrie alimentara".

In data de 27 iunie 2019, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a publicat anuntul privind lansarea procesului de selectare a partenerilor in vederea constituirii grupurilor de lucru pentru elaborarea PNS pentru perioada 2021 - 2027. Selectia s-a realizat pe baza urmatoarelor criterii: reprezentativitatea organizatiei in cadrul sectorului in care isi desfasoara activitatea, relevanta sectorului in care isi desfasoara activitatea organizatia din perspectiva PAC (Politica Agricola Comuna) si activitatea organizatiei desfasurata pana in prezent, inclusiv implementarea PNDR 2007 - 2013 si PNDR 2014 - 2020.
 
In urma analizarii, de catre Comitetul de selectie, a scrisorii de intentie transmise de Patronatul National al Viei si Vinului in scopul participarii la procesul de programare pentru perioada 2021 - 2027, PNVV a indeplinit toate criteriile antementionate si a fost selectat ca partener al MADR in procesul de consultare pentru elaborarea PNS.
 
In perioada imedia urmatoare, MADR va aproba componenta grupurilor de lucru si procedura de lucru, in vederea organizarii primelor reuniuni de lucru.

Draft analiza SWOT Plan National Strategic 2021 - 2027

Prezentare Cadrul General al PNS

separator
 
 
Copyright © Patronatul National al Viei si Vinului - 2012 - 2021
NetDesigner.ro